Despre Noi

 • Despre Noi

  Centrul de evenimente Diaz Ballroom se afla la doar 3 km de zona rezidentiala Prelungirea Ghencea (Soseaua Bucuresti - Domnesti nr.77 intrare din strada principala)

  Salon de evenimente AISHA si si salon de evenimente KASIA, pot gazdui un numar de pana la 500 de persoane, respectiv 250 de persoane pe fiecare salon. Saloanele sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru buna desfasurare a unei Petreceri Corporate sau Eveniment social (nunta, botez). Dotarile includ sistem de climatizare profesional cu sistem de odorizare a  aerului (optional), precum si toata aparatura specifica (sonorizare, video proiectie). Saloanele dispun de tot ce poate cuprinde efecte de lumini iar interiorul este dotat cu mobilier comod, care in mod sigur va face ca orice eveniment  sa fie placut.

  Tot complexul dispune de surse de iluminat ecologice si foarte sanatoase  tehnologia  Power of SMD                                            

Galerie Foto

Servicii

 • Pentru ca dumneavoastra sa va simtiti cat mai bine atunci cand sunteti oaspetii Centrului de evenimente Diaz Ballroom, va punem la dispozitie o gama larga de servicii.. Personalul Diaz Ballroom este intotdeauna la dispozitia dumneavostra.

  Servicii gratuite

  1. Parcare
  2. Garderoba
  3. Camera Mirilor
  4. Seif pentru pastrarea bunurilor de valoare